Saturday, 2017-08-19, 5:37 PM
Welcome Guest | RSS
 
Main Halim bademjoon - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Halim bademjoon (Dastoore kar)
Halim bademjoon
mohajerDate: Friday, 2009-10-02, 11:33 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 16
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
حلیم بادمجان
مواد لازم برای ۴ نفر
۲۵۰ گرم گوشت چرب با استخوان
۵۰ گرم خورده برنج
۱.۵ کیلو بادمجان
به اندازه کافی‌ کشک
پیاز و سیر و کمی‌ نعناع (خشک)
ابتدا گوشت و برنج را پخته کنار می‌‌گذاریم
بادمجان را سرخ کرده ،سپس بادمجان سرخ کرده را با کمی‌ آب می‌‌پزیم تا کاملا له شود (برای له شدن بهتر است از هم زن استفاده شود )
گوشت و برنج پخته را در قابلمه به بادمجان اضافه کرده البته با مقدری کشک مخلوط می‌کنیم ،و صبر می‌کنیم تا جا بیفتد ۳ یا ۴ دقیقه کافیست
سپس غذا را در ظرف مناسبی ریخته، پیاز و سیر را که قبلا سرخ کرده با کمی‌ نعناع مخلوط و روی حلیم بادمجان تزئین می‌کنیم
نوش جان

 
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Halim bademjoon (Dastoore kar)
Page 1 of 11
Search:

Copyright Mohajer © 2017