Friday, 2024-03-29, 4:28 PM
Welcome Guest | RSS
 
Main Shole zard (شله زرد) - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Shole zard (شله زرد) (Tarze tahiye)
Shole zard (شله زرد)
MaryamDate: Friday, 2009-10-09, 11:38 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 19
Awards: 4
Reputation: 2
Status: Offline

شله زرد

250 گرم

برنج

500 گرم

شكر

يك قاشق مرباخوري

زعفران سائيده

يك قاشق چاي خوري

نمك

يك فنجان

گلاب

50 گرم

خلال بادام

كمي

پودر پسته و دارچين

طرز تهيه:

برنج را شب قبل خوب بشوييد تا آب آخرين بار آن كاملاً صاف و زلال باشد و با يك ليوان گلاب و 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس بخورد. 9 ليوان آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد. شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. شكر را در اين مرحله اضافه كنيد. خلال بادام را شسته، يك ساعت در گلاب خيس كرده و به شله زرد اضافه كنيد.

چون شله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن شكر بايد مرتب هم بزنيد كه اين مشكل پيش نيايد. اگر احساس كرديد شله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش به آن اضافه كنيد. براي اين كه شله زرد شما آب نيندازد، بهتر است روي حرارت ملايم اجاق، شعله پخش كن قرار دهيد و بگذاريد يك ساعت ديگر بعد از جا افتادن روي حرارت باقي بماند تا آب اضافه آن تبخير شود، يا آن كه در ظرف نسوز كشيده و در فر قرار دهيد.

شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگي كشيده و بعد از ده دقيقه سطح آن را با پودر پسته و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك شود



Message edited by Maryam - Saturday, 2009-10-10, 0:29 AM
 
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Shole zard (شله زرد) (Tarze tahiye)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Mohajer © 2024