Ghorme sabzi (خورشت قرمه سبزی) - Forum
Thursday, 2017-01-19, 11:44 AM
Welcome Guest | RSS
 
Main Ghorme sabzi (خورشت قرمه سبزی) - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Ghorme sabzi (خورشت قرمه سبزی) (Tarze tahiye)
Ghorme sabzi (خورشت قرمه سبزی)
MaryamDate: Saturday, 2009-10-10, 0:22 AM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 19
Awards: 4
Reputation: 2
Status: Offline


خـــــــــــورش قرمه سبزي

: مــــــــــــواد لازم

سبزي، تره، جعفري، شنبليله : يک کيلو ¤
گوشت مغز ران : نيم کيلو ¤
لوبياي قرمز : صد گرم ¤
ليمو عماني : چهار عدد ¤
روغن : به مقدار کافي ¤
نمک : به مقدار کافي ¤

: طـــــــــــرز تهيه

گوشت را تکه تکه مي کنيم و با پياز سرخ کرده و با لوبيا قرمز و ليمو عماني و مقدار کافي آب ميگذاريم نيم پز شود. بعد سبزي شسته را در آبکش ميگذاريم تا آب آن کاملا گرفته شود. آن را کاملا خرد کرده و با روغن سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم. مقداري نمک به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم خورش آهسته بجوشد و بروغن بيفتد. در صورتي که ترشي آن کم بود مي توان کمي آب ليمو به آن اضافه نمود



Message edited by Maryam - Friday, 2009-11-27, 6:02 PM
 
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Ghorme sabzi (خورشت قرمه سبزی) (Tarze tahiye)
Page 1 of 11
Search:

Copyright Mohajer © 2017