Friday, 2017-10-20, 1:26 PM
Welcome Guest | RSS
 
Main Kabab (کبــــــــــاب برگ) - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Kabab (کبــــــــــاب برگ)
Kabab (کبــــــــــاب برگ)
MaryamDate: Monday, 2009-10-12, 3:07 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 19
Awards: 4
Reputation: 2
Status: Offline


کبــــــــــاب برگ


: مــــــــواد لازم

گوشت راسته گوسفند يا گوساله : 1 کيلو ¤
پياز : 2 عدد ¤
روغن زيتون : 1 استکان ¤
فلفل : به مقدار کم ¤

: طــــــــرز تهيه

قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمي فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند. راسته را به پهنای دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمي آبليمو به آن ميافزايم و ميگذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد. گوشت را به سيخ کشيده و کمي روی آنرا با کارد ميکوبيم. آتش را آماده کرده و کبابها را روی آن ميگذاريم. مقداری نمک روی هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد. کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود



Message edited by Maryam - Monday, 2009-10-12, 3:22 PM
 
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Kabab (کبــــــــــاب برگ)
Page 1 of 11
Search:

Copyright Mohajer © 2017