Friday, 2017-10-20, 1:22 PM
Welcome Guest | RSS
 
Main khoresht karafs (خورشت کرفس) - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » khoresht karafs (خورشت کرفس) (ghazaye irani)
khoresht karafs (خورشت کرفس)
MaryamDate: Thursday, 2009-11-12, 12:09 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 19
Awards: 4
Reputation: 2
Status: Offline

خورشت کرفس

مواد لازم :

گوشت - نیم کیلو
کرفس - دو عدد
نعناع و جعفری - نیم کیلو
روغن آب کرده - چهار قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده - چهار قاشق غذاخوری
آبلیمو - یک استکان
نمک و فلفل - به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز سرخ کنید و با چهار لیوان آب بگذارید بپزد سپس ساقه های کرفس را از برگ جدا کرده و ساقه ها را به اندازه دو بند انگشت ببرید و بشوئید و با چهار قاشق روغن سرخ نمائید نعناع جعفری را پاک کرده بشوئید و خرد نمائید سپس با کمی روغن سرخ کنید بعد کرفس و سبزی را داخل گوشت بریزید تا کرفس و سبزی پخته شود سپس نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه کرده بگذارید خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد .



Message edited by Maryam - Thursday, 2009-11-12, 12:25 PM
 
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » khoresht karafs (خورشت کرفس) (ghazaye irani)
Page 1 of 11
Search:

Copyright Mohajer © 2017