Monday, 2017-08-21, 8:34 PM
Welcome Guest | RSS
 
Main Jooje kabab ( جوجه کباب) - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Jooje kabab ( جوجه کباب) (ghazaye irani)
Jooje kabab ( جوجه کباب)
MaryamDate: Monday, 2009-11-30, 11:31 AM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 19
Awards: 4
Reputation: 2
Status: Offline

جوجه کباب

مواد لازم

جوجه درشت یا مرغ کوچک 2عدد
آبلیمو یک فنجان
روغن زیتون یا روغن مایع یک فنجان
فلفل دلمه ای ریز شده یک فنجان
زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
پیاز ریز شده یک فنجان
نمک و فلفل به قدر دلخواه

طرزتهیه

ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها را بر دارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.سپس در کاسه تقریباً بزرگی آبلیمو، روغن زیتون یا روغن مایع ، زعفران سائیده آب کرده ، نمک و فلفل ، فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خرد شده را را مخلوط کنید و قطعات مرغ را در این سس قرار دهید و مخلوط کنید. بگذارید چند ساعتی در حالی که روی ظرف کیسه محافظ کشیده اید، در یخچال بماند. بعد آن را به سیخ کشیده و روی آتش ملایم کباب کنید. در صورت تمایل سیخ های کباب را در فر اجاق قرار دهید و در حرارت 350 درجه مدت 25-20 دقیقه کباب کنید



Message edited by Maryam - Monday, 2009-11-30, 11:32 AM
 
Forum » Ashpazi (آشپزی) » Ghazaye irooni (غذاهای ایرانی) » Jooje kabab ( جوجه کباب) (ghazaye irani)
Page 1 of 11
Search:

Copyright Mohajer © 2017