خـــــــــــورش قرمه سبزي : مــــــــــــواد لازم سبزي، تره، جعفري، شنبليله : يک کيلو ¤
گوشت مغز ران : نيم کيلو ¤
لوبياي قرمز : صد گرم ¤
ليمو عماني : چهار عدد ¤
روغن : به مقدار کافي ¤
نمک : به مقدار کافي ¤
: طـــــــــــرز تهيه گوشت را تکه تکه مي کنيم و با پياز سرخ کرده و با لوبيا قرمز و ليمو عماني و مقدار کافي آب ميگذاريم نيم پز شود. بعد سبزي شسته را در آبکش ميگذاريم تا آب آن کاملا گرفته شود. آن را کاملا خرد کرده و با روغن سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم. مقداري نمک به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم خورش آهسته بجوشد و بروغن بيفتد. در صورتي که ترشي آن کم بود مي توان کمي آب ليمو به آن اضافه نمود