کبــــــــــاب برگ
: مــــــــواد لازم گوشت راسته گوسفند يا گوساله : 1 کيلو ¤
پياز : 2 عدد ¤
روغن زيتون : 1 استکان ¤
فلفل : به مقدار کم ¤
: طــــــــرز تهيه قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمي فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند. راسته را به پهنای دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمي آبليمو به آن ميافزايم و ميگذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد. گوشت را به سيخ کشيده و کمي روی آنرا با کارد ميکوبيم. آتش را آماده کرده و کبابها را روی آن ميگذاريم. مقداری نمک روی هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد. کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود