خورش گوجه سبز مواد لازم: گوشت خورشتي
گوجه سبز
نعنا جعفري سرخ شده
رب يا يك قاشق رب درصورت دلخواه
طرز تهيه:
پياز داغ درست مي كنيم و گوشتها رو به همراه زردچوبه تفت مي ديم. خوب كه تفت خورد، اگر مايل به استفاده از رب يا گوجه بوديد، در اين مرحله گوجه رو ( يه دونه كوچولو) رنده كنيد و به گوشت اضافه كنيد تا همين جا رنگ خودش رو پس بده. اگر هم نخواستيد، نريزيد. قدري آب روي گوشت بريزيد و اجازه بديد بپزه.
براي اينكه گوجه سبزهاتون خيلي له نشه و شكلش رو از دست نده، بذاريد يه مدتي بگذره و از اول اونو به خورش اضافه نكنيد. اين بستگي به گوشت مورد استفاده تون داره. گوشت گوسفند زودتر مي پزه. البته معمولا براي خورش، از گوشت گوساله استفاده مي كنند. خلاصه كه بعد از حدود نيم ساعت گوجه سبز و نعنا جعفري رو اضافه مي كنيم و مي ذاريم لعاب بندازه. گوجه سبز يه ميوه خوب و نازيه كه خيلي خوب و قشنگ به خورش، لعاب مي ده. وقتي حسابي جا افتاد، خورش آماده است.