خورشت کرفس
مواد لازم : گوشت - نیم کیلو
کرفس - دو عدد
نعناع و جعفری - نیم کیلو
روغن آب کرده - چهار قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده - چهار قاشق غذاخوری
آبلیمو - یک استکان
نمک و فلفل - به اندازه دلخواه
طرز تهیه : گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز سرخ کنید و با چهار لیوان آب بگذارید بپزد سپس ساقه های کرفس را از برگ جدا کرده و ساقه ها را به اندازه دو بند انگشت ببرید و بشوئید و با چهار قاشق روغن سرخ نمائید نعناع جعفری را پاک کرده بشوئید و خرد نمائید سپس با کمی روغن سرخ کنید بعد کرفس و سبزی را داخل گوشت بریزید تا کرفس و سبزی پخته شود سپس نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه کرده بگذارید خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد
.