خورشت باميه
مواد لازم 750گوشت ماهيچه با استخوان
3قاشق سوپخوري پياز سرخ كرده
750 گرم باميه
2قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
2تا3 قاشق سوپخوري آبليمو
بقدر كافي نمك و فلفل
طرزتهیه
گوشت را تكه تكه خورد ميكنيم ميشوئيم با پياز سرخ كرده داخل قابلمه اي ميريزيم در ظرف را مي بنديم و قابلمه را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مي گذاريم آب گوشت كاملا كشيده شود. بعد دو سه ليوان آب داخل گوشت ميريزيم تا
گوشت پخته شود و آب آن در حدود يك ليوان گردد در صورتيكه با اين مقدار آب پخته نشد مقداري آب به آن اضافه ميكنيم . (براىاينكه باميه ليز نشود بايد فقط چوبهاي ته آنرا كمي كوتاه نمائيم)بعد باميه را مي شوئيم و ظرف مناسبى را آب كرده ميگذاريم جوش بيايد باميه را در آب جوش ريخته يك قاشق نمك بر آن اضافه مينمائيم ميگذاريم كمي بپزد بايد دقت كرد باميه زياد پخته نشود و ليزى آن خارج نشود .و سپس باميه را در صافي ميريزيم رب و آبليمو و بحد كافي نمك و فلفل را به خورش اضافه كرده بعد از دو سه جوش باميه را داخل خورش ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند تا جا بيافتد